Kersttombola

19-11-2023

Waag je kans.

En win met €10 een schilderij van de Dilbeekse schilder ART HUGO.

Ter gelegenheid van de Kerstmarkt in Dilbeek Cenrum wordt er een tombola georganiseerd waarbij een kunstwerk van ART HUGO wordt verloot.
Het kunstwerk is een schilderij van 100cm x 150cm met een handelswaarde van €5.000 en is te bezichtigen in het atelier van ART HUGO, Sint-Alenalaan 39 te Dilbeek.
De tombolaloten kunnen vanaf heden gekocht worden aan €10 op volgende locaties in Dilbeek centrum:

  • ART HUGO Sint-Alenalaan 39
  • DILPRESS Verheydenstraat 35
  • 't FRIETJE Oudesmidsestraat 18
  • Tijdens de Kerstmarkt van 15 tot 17 december 2023

De trekking zal openbaar gebeuren op het podium van de kerstmarkt op zondag 17 december 2023 om 18 uur en in aanwezigheid van Willy Segers, de burgemeester van Dilbeek of zijn plaatsvervanger.

Deze tombola wordt georganiseerd door UNIZO Dilbeek in samenwerking met ART HUGO.
Het tombolareglement kan je hier bekijken

Wie is ART HUGO?

De Dilbeekse kunstenaar Hugo de jesus Alves, geboren op 17 augustus 1975 in Antwerpen, beter bekend als Art Hugo, is een schilder en personaliseert allerlei voorwerpen met zijn unieke ontwerpen. Hij werkt voornamelijk uit de vrije hand en gebruikt acryl en verfmarkers als zijn voorkeurstechnieken.
Felgekleurde pop-art
Hij brengt felle kleuren en herkenbare personages aan op allerlei gerecycleerde voorwerpen: speelgoed, sneakers, kledij, bowlingkegels...
Zijn creaties onderscheiden zich door gebruik van neonflitskleuren, hoekige streken en brede bewegingen. De werken worden gekenmerkt door een stijl van patchwork die niet voldoet aan de huidige artistieke canons, hoewel ze zijn geïnspireerd door personages uit de populaire cultuur.
Hij creëerde een op maat gemaakte racehelm voor Formule E-coureur Stoffel Vandoorne. Laatstgenoemde, gekroond tot wereldkampioen, droeg de genoemde helm tijdens twee grote evenementen die plaatsvonden in Londen.
In het kader van het Dilbeek voor Durvers-project stelde hij zijn werk tentoon in een pop-up container in het centrum van Dilbeek. Ondertussen is Hugo verhuisd naar een vast pand in de Sint-Alenalaan 39 in Dilbeek. Hier kan je Hugo live aan het werk zien.