VOOR EN DOOR DILBEEKSE ONDERNEMERS

In een competitieve, digitale en globale economie verdient het lokale aspect van ondernemen bijzondere aandacht. Dilbeek kent vandaag al enkele initiatieven die ondernemers groepeert, en om al die initiatieven samen te brengen, besloten enkele Dilbeekse ondernemers om DUO, nu UNIZO DILBEEK op te richten.

De vereniging zag het daglicht in december 2013 als feitelijke vereniging. UNIZO Dilbeek is een vlakke organisatie en wordt opgebouwd uit verschillende werkgroepen die elk rond een specifiek thema aan de slag gaan.

UNIZO Dilbeek wil in hoofdzaak alle ondernemers uit de Dilbeekse regio samenbrengen en zo een platform creëren waar ervaring en kennis uitgewisseld worden, een spreekbuis zijn naar nationale en lokale politiek en door middel van informatie en opleidingen ondernemen in Dilbeek stimuleren.

Nieuws en activiteiten

De lokale verkiezingen van oktober 2024 zijn achter de schermen al in volle voorbereiding. Ook voor UNIZO is de tijd rijp om enkele suggesties te doen voor een ondernemersvriendelijk beleid in Dilbeek. UNIZO Dilbeek heeft in samenspraak met haar leden zes bevattelijke prioriteiten bepaald en zal ervoor ijveren dat die worden aangepakt door het...

Deelnemen

Registreer je vrijblijvend of word lid

Over ons

Bestuur en historiek